Menu
Το καλάθι μου

LEXUS GX 460 ΜΑΚΡΥ SUV 02/2010+ ΜΑΡΚΕ ΠΑΤΑΚΙ ΣΚΑΦΗ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ TPE ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΑΝΘΡΑΚΙ ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ NOVLINE - 1 ΤΕΜ.

LEXUS GX 460 ΜΑΚΡΥ SUV 02/2010+ ΜΑΡΚΕ ΠΑΤΑΚΙ ΣΚΑΦΗ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ TPE ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΑΝΘΡΑΚΙ ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ NOVLINE - 1 ΤΕΜ.
  • Stock: Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
  • Model: NLC.29.13.B12G/NV
  • Weight: 3.50kg
  • SKU: NLC.29.13.B12G/NV
  • ISBN: NLC.29.13.B12G/NV
  • MPN: EXP.NLC.29.13.B12G
51,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 41,45€
Credit module TBI Bank RO 1.0.13
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα την περιοχή που θα αποσταλεί η παραγγελία σε συνδυασμό με το βάρος της.
Δυνατότητα επιστροφής

LEXUS GX 460 ΜΑΚΡΥ SUV 02/2010+ ΜΑΡΚΕ ΠΑΤΑΚΙ ΣΚΑΦΗ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ TPE ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΑΝΘΡΑΚΙ ΣΚΟΥΡΟ ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ NOVLINE - 1 ΤΕΜ.

Πατάκι σκάφη πορτ μπαγκάζ από την εταιρία NOVLINE, ρωσικής προέλευσης, ειδικά διαμορφωμένο στις μετρήσεις του εκάστοτε οχήματος για να ταιριάζει πλήρως στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου σας (μαρκέ).

Το πατάκι είναι κατασκευασμένο από ένα σύγχρονο, αγνό και οικολογικό υλικό, το οποίο είναι εύκαμπτο, άοσμο, μη τοξικό, ανακυκλώσιμο και ζυγίζει 60% λιγότερο από το συμβατικό καουτσούκ, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία, σταθερότητα, καθώς και καλύτερη πρόσφυση στο δάπεδο του πορτ μπαγκάζ.

Διαθέτει περιμετρικό ύψωμα (βάθος) 4 cm για να συγκρατεί πλήρως βρωμιά, σκόνη, λάσπες και υγρασία στο εσωτερικό του μέρος, χωρίς να μεταφέρονται σε άλλες επιφάνειες του οχήματος, προσφέροντας έτσι υψηλή προστασία.

Μπορεί να πλυθεί και να καθαριστεί πολύ εύκολα, είναι πλήρως αδιάβροχο και κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια όλων των εποχών, καθώς έχει εξαιρετική αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες (το χειμώνα έως -50 °C ή το καλοκαίρι σε υψηλή υπεριώδη UV ακτινοβολία), διατηρώντας το αρχικό του σχήμα αμετάβλητο.

Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.

Χρώμα: Ανθρακί / Σκούρο γκρι.
Υλικό: TPE Θερμοπλαστικό ελαστομερές.
Περιμετρικό ύψωμα (βάθος): 4 cm.
- Μαρκέ πατάκι σκάφη για πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.
- Οικολογικό, μη τοξικό, άοσμο και ανακυκλώσιμο.
- Αδιάβροχο και πλενόμενο.
- Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.

*ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η φωτογραφία που είναι αναρτημένη ενδέχεται να είναι ενδεικτική, καθώς το προϊόν είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά με βάση τις μετρήσεις του εκάστοτε οχήματος (μαρκέ). Eπίσης, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στα χρώματα της προεπισκόπησης του προϊόντος, η οποία οφείλεται αποκλειστικά στη διαφοροποίηση της κάθε οθόνης υπολογιστή, laptop, smartphone, tablet ή και άλλης ηλεκτρονικής συσκευής που χρησιμοποιείτε.

Συσκευασία 1 τεμαχίου.